Post by pevotercetal on Feb 11, 2022 2:30:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Scream 1: Horror Neighborhood IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Ice Scream 1: Horror Neighborhood 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra, ale nepáči sa mi, ako sa doplnky objavujú počas hry v režime duchov, mohli by ste to zmeniť vo svojej ďalšej hre? Ako keby ste z toho namiesto toho urobili odomykateľnú vec?
Najlepšia príbehová hra, akú som kedy videl🤩. Grafika hry je fantastická a hrateľnosť je tiež úžasná. Ďakujeme, že ste vytvorili tento typ offline a hororových hier❤️❤️
Veľmi zábavné, ale niekedy je ťažké nájsť to, čo hľadáme, a sotva dobré miesta na schovávanie, pridajte ďalšie predmety a miesta na schovávanie 🙏, dokončenie hry trvá večnosť,
"V tejto hre je to dobré, ale veci v nej nefungujú, ale je to také dobré VBN @.
táto hra je oneskorená v mojom zariadení... keď prídem na ihrisko!!
Táto hra je naozaj nechutná, pretože čakám 3 minúty, kým sa stiahnem, potom keď ju otvorím, je len čierna a nič sa nedeje, opravte to
Hru nie je možné uložiť! Takže bez ohľadu na to, ako ďaleko sa dostanete, vždy musíte začať od začiatku, a preto je hra mizerná.
Nemôžem nájsť nič v tejto hre a ak hráte v režime duchov alebo v akomkoľvek inom, je tam príliš veľa dodatkov, že polovica hry je zaplnená prídavkami Neznášam túto hru hlúpa hra nemôžem uveriť, že to urobil ZLO Postavy mníšky taká zlá hra Chcem dať tejto hre 0 hviezdičiek prosím vylepšite ju! A ešte jedna vec, táto hra má 116 MB za nič? !
The ice-cream seller has come to the neighborhood! He has kidnapped your friend and neighbor Charlie and you've witnessed it all…
Zažívam nejakú chybu, že keď vás chytí prút, moja hra zamrzne a nemôže sa pohybovať a zvuk je preč
Som v poriadku s niektorými pridaniami, ale doslova som dostal pridanie, ktoré som nemohol vrátiť späť, a ako viete, nemôžete si uložiť svoju hru
I it is best to guarantee I do one-half per hour around exercise morning ... While a neighbor found themselves helping him find his way home that day,
Páči sa mi táto hra, ale postup je skutočne nepríjemný, pretože keď hru opustíte, vrátite sa k nej a jej spustenie hry odznova, mali by to naozaj opraviť. Páči sa mi táto hra, dobrá hrateľnosť, ale musím ju ohodnotiť 3 hviezdičkami
Hral som každú hru zo série Ice Scream a bol to úžasný zážitok! Užil som si veľa zábavy pri vymýšľaní všetkých rôznych hádaniek počas rôznych hier. Všetkým rodičom, ktorí povedia nie hre, pretože je nevhodná, nie je a pre malé časti, ktoré sú, môžete preskočiť. Skvelá hra, skutočná zábava a dúfam, že si ju užijete a užijete si ju!
Táto hra je úžasná 🤩 Tak veľmi sa mi páči, že sa ľahko hrá a vyhráva 🌟 a najúžasnejšia vec, že môže fungovať aj bez internetu😁 Dávam jej 5 hviezdičiek⭐⭐⭐⭐⭐
Kedysi som túto hru miloval, hral som túto hru ako každý deň, ale.....Nemám potuchy, prečo mi táto hra neumožňuje stiahnuť si ju a ak si ju stiahnem znova, dal by som aplikácii 5 hviezdičiek! .....neviem, či je to nejaká chyba/chyba, ak to plsssss opravte .... to isté sa stalo s ľadovým výkrikom 1,2,3,4 tú druhú som ani nemohol hrať verzie tejto hry
Veľmi zlé. Grafika je hrozná. Aj keď hrali niektorí z najlepších ytberov, ako TN a KK, stále sa mi to nepáči. Je to zlé . Tak zlé, pretože vám dávajú veci :/ to nie je výzva 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎prepáč vývojár... NENÁvidím to 👎👉👤
Topka ale trosku bi sa to hodilo Abi to bolo tasie
Neni to mája obľúbená hra ale reklama je dosť na p*č* inak dobre
Takže milujem túto hru Milujem Extreme Nehral som na tvrdom normále alebo Extame, takže milujem cvičenie, je to zábava Udieram na tyč celý čas lol 😈🤩😈🤩
Super hra ako lepšia Evil nun a mr meat good Job vylepšeni
milujem horory..
Najlepšia hra na svete
Teda... wow. Táto hra je taká dobrá, že je lepšia ako Mr Meat alebo Babička
Bolo to dobré, ale nebolo to naozaj strašidelné všetko, čo robí, keď ťa nájde, fúka ti ľad do tváre, má to režim gost, ak nevieš ako hrať, tak odo mňa 3 hviezdičky
Dobrá hra
Naj hra ktorú som hrala
Táto hra je taká skvelá...Ale ak plsy túto hru Zvuk hry vždy neprichádza, ale neviem, prečo sa to stáva iba mne..... Plzzzzzzzz Opravte túto chybu
Galaxy Force: Alien Shooter Arkada zxs
Príliš veľa reklám, retardovaná hra, príbeh je dobrý, mechanika je dobrá, VŠETKY REKLAMY príliš veľa Ježiš Kristus
Ice Scream 3: Horror Neighborhood 아케이드 twoo
ficks tieto aplikácie, prosím, pretože keď inštalujem túto aplikáciu, nefunguje to a hovorí, že (hororová hra ľadového výkriku sa nesťahuje pokúsiť sa nájsť bežné spôsoby, ako problém vyriešiť) a keď stiahnem hororovú hru s ľadovým výkrikom 2 až 3 vždy je opak, môžete mi pomôcť s touto hrou, pretože sa mi táto hra naozaj páči a keď si ju znova stiahnem, je to tá istá, som skutočne šialená a naozaj otravná, opravte túto aplikáciu, to je všetko, čo vám poviem, ďakujem za každú vec...
Ice Scream 3: Horror Neighborhood Arcade egmz
Táto hra smrdí, nemôžem ju hrať, pokračuje na čiernej obrazovke, ak sa to opraví, ohodnotím túto hru piatimi hviezdičkami, opravte, naozaj chcem hrať!
Tím tok
Skúšal som hrať, ale kedykoľvek sa pokúsim získať mapu a ísť v dodávke, je to nemožné. Vždy je na druhej strane dodávky. Nikdy sa od toho nepohne. Ak vojdem dnu, skončí za mnou. Opravte to.
Na ihrisku nie je cesta do parku, ale z mojej strany je to priemerná hra.
Páči sa mi táto hra, pretože sa dá ľahko prejsť.😇😇😇😇 Táto hra nie je strašidelná, ale iné hororové hry sú plné krvi. Toto je najúžasnejšia hororová hra.😘😘 Ďakujem 😀😀😀
Ice Scream 2: Horror Neighborhood ஆர்கேட் mpk
Ice Scream 2: Horror Neighborhood आर्केड गेम bqpl
NUDNA HRA NIC MOC👎👎👎👎🖕🖕
Túto hru som hral veľakrát a je to naozaj zábavná hra! Takže som to ohodnotil 5 hviezdičkami! Reklamy nezaplavujú hru a grafika je vynikajúca! Odporúčam túto hru, ak máte radi horory ako ja a môj bratranec, škoda, že to nie je pre 2-3 hráčov! Bolo by to zábavnejšie!
🙋◉‿◉
Veľmi sa mi páči táto hra a chcem vedieť, či má Rod nejaký príbeh. Prečo je Rod zlý? Do tejto hry by ste mohli pridať nejaký príbeh alebo by ste mohli pridať ďalšie stránky do jeho denníka.
Je to velmi dobra hra
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Аркади hkpp
Dlho prepracované a dobre