Post by pevotercetal on Feb 11, 2022 2:33:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Дао сам само 2 звездице, јер током ВБ-а то је јааако дневник, надам се да сте га поправили... стварно волим ову игру
Gunship Battle Total Warfare Strategi fpyr
Волим ову игру само бих волео да можемо да применимо више од 1 АЦ Царриер-а и лакше померамо бродове и подморнице, али ја 900% волим ову игру
Ова игра је прелепа ,,, па! Имам садржај који је дисциплина и самопоуздање
Било какво побољшање у игри је засјењено изузетно похлепним програмерима. Буквално сваки аспект игре је дизајниран да купите нешто што неће успети да изградите само да бисте захтевали поновну куповину... идк зашто је Кореја такво место, али ако је пословни аспект овако, сигуран сам да ће бити ускоро спаљена са планете
Просто супер. Свиђа ми се. Био сам љубитељ сличних доступних игара и дефинитивно бих ово оценио као број један. Борбена графика је сјајна са могућношћу интеракције са вашом флотом током битке. Куповне цене су разумне и нису превише екстремне ако нисте љубитељ велике потрошње да бисте били у току са платом да бисте освојили играче. Тек сам почео, па ћу бити више него срећан да наставим и поново проценим. Само 4 звездице, јер мислим да увек постоји могућност побољшања
Каква с*ца. Очекивао сам 3Д наставак борбе за оружје - забавну, али изузетно исплативу микротрансакциону краву за готовину. Ова игра је ГЛУПА игра за изградњу базе, јефтина АФ за прављење. То је очигледна граба новца - иако морам да кажем - кориснички интерфејс је леп и брз, и има мало или нимало грешака.
Уживам у искуству игре више од свега, само бих волео да можете да користите све носаче истовремено, зато му дајем 4 од 5, али све остало је веома добро и тачно. не морате да улажете тону новца да бисте расли, али морате да уложите време да дођете до нивоа 17 као што сам ја урадио, а затим се придружите савезу и они ће вам са жељом помоћи. Предлажем да тражите сервер који је у САД, ако желите да тражите разноврсније људе. они такође имају надоградње од 1 долара које су помогле
Gunship Battle Total Warfare Стратегије ioje
Хвала вам на труду да покренете ову игру, заиста ми се свиђа, али дошло је до великог проблема са сервером, можете ли бити отворенији у вези тога? Данас сам искрено одлучио да га деинсталирам због проблема са сервером. Али опет, не могу да порекнем огроман посао иза тога го јоб момци!!
Мало је тешко разумети како све функционише за почетак
ВОВ...Стварно волим ову игру...ликови, брод, графика све је добро...чак је и ваша услуга свим играчима који играју ову игру стварно добра...дајем пет звездица за све што сам рекао. 👆 Видим да неки играчи коментаришу о грешкама и другим стварима...Више волим да то урадите што је брже могуће...тако да више људи може да ужива на забаван начин...
Напустио сам ову игру, стварно је неугодно када већ знате основне ствари игре, и даље ми говори као да сам беба
Лепо, али мрзим ажурирање, ажурирам га, али не могу да отворим зашто и даље кажем ажурирање
Требају нижи трошкови за драгуље 💎 или их барем повећати за износ који плаћамо.. Потребно је повећање од 2 д.а. за нас додај на друге активности износ 2 плата је много ако је тако Потребне су веће шансе за повећање нивоа. Имао гомилу промена. Обесхрабрујући... Наставите да побољшавате игру како време пролази.
Заиста сам волео Гунсхип Баттле Тотал Варфаре док нисам морао да набавим нови телефон и поново га инсталирам, сада морам да почнем изнова 😑😫 Дао бих ову игру ⭐⭐⭐⭐ осим тога.
Добро, али када играм игру превише касни, поправи ово.
Хтео сам да ажурирам игру, али уместо тога када ћу притиснути дугме за ажурирање у игрици, преусмерава ме на гоогле плаи, а нигде не видим дугме за ажурирање :/
Не забављати се на почетку. Играте само око 30 минута дневно, само не осећате то и надоградње не додају никакве нове авантуре.
Само кратак предлог за будуће ажурирање, било би лепо да можете да ојачате и тргујете са другим савезима који су повезани са вашим савезом
Gunship Battle Total Warfare Strategie agu
тако забавна игра, али морате се придружити добром савезу... 5/5! Сони Кспериа 1 Андроид 11.0.1ц 20.11.2021
Упутству су потребни сати да се заврши и приморава вас да га пратите. Изузетно је збуњујуће бити присиљен да прођете и док је игра прилично забавна, проћи кроз процес туторијала, чини се као да вас стално журе дуго времена док заправо учите било шта. Само кликните на златне кругове док вам коначно не дозволи да играте
П2в ф2п бићете нападнути, забавите се, опустите се прилично добра игра.
После свега безвезе
Игра је била забавна на почетку, али како сам достигао ниво 15, она је стала до шкрипе. Осим ако не искашљате гомилу готовине, не можете напредовати даље од овога. Можете, али екстремним темпом пужева АЖУРИРАЊЕ: Поново сам инсталирао игру да проверим да ли се нешто променило. Све по старом. Још увек укупна плата за победу. И након 15. нивоа, повлачи се до вриштавог пужева корака. Осим напада плаћеним играчима.
Учитавање игре траје ЗАУВЕК, и иако имам интернет конекцију и конектовао сам се на интернет, али на мапи мора нисам могао да видим ништа осим своје базе. Такође, претходне рецензије такође нису веома позитивно због чега сам изгубио мало вере у игру.
Не можете да уђете у игру без плаћања 10 $
Када се појави светски босс игра превише касни, бољи програмер би требало да направи побољшања да не би требало да буде заостајања када се појави светски бос
Нема опције ажурирања за цоммисари. Молимо проверите...хвала.
ЗА БОЖИЈУ ЉУБАВ, БС искачућа реклама је РЕДИКУЛИЈА!!! Као да не знамо како да купимо ако желимо... То ме само нервира - што се више појављује БС= мање желим да купим било шта !!!!
Ninja warrior - ኒንጃ ተዋጊ-ጀብዱ ጨዋታዎች ትውፊት ጀብዱ avy
Заиста треба да потрошите око $3 и потрошите све на злато након тога само играјте игру на начин на који бисте требали и требало би да урадите веома добро, то је прилично кул игра, Све је у стратегији.
Узивање
Било је забавно играти ову игру, не док се не заглавите на екрану за учитавање и он ће стално говорити „Преузимање није успело. Молимо покушајте поново“. чак и ја имам добру интернет везу. Решите овај проблем. Мало је досадно.
Некако добро нлг
Gunship Battle Total Warfare কৌশল doh
Gunship Battle Total Warfare Стратегије ioje
Игра увек каже да није успело повезивање траје око 15-20 минута само да уђете у игру, а коју унесете можете да играте само неколико минута и игра се аутоматски руши сваки пут када успете да унесете проблем са уређајем или везом. Видим много рецензија које имају исти проблем зашто још увек није решен
Ма дај,само градиш итд.Нема акције
Здраво, јоицити, само сам допунио нешто новца да купим дијаманте, мој новац је одузет, али залихе претплате нису додате на мој рачун. Не желим свој новац назад, само желим да је залиха дијаманата активна.Ох, има још једно питање, већина мојих пријатеља и Гоогле Плаи рецензија каже да ако тражимо повраћај новца или жалбу да допуна није додата на наш рачун, Јои Цити ће забранити налог на 10 година. да ли је то истина? Молим за савет. Хвала вам.
Лако се игра и веома занимљиво