Post by pevotercetal on Feb 11, 2022 2:39:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dynamons World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dynamons World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí více všechny ▞▞▞
▞▞▞ Dynamons World 2022 version ▞▞▞
Hra je nejlepší, ale velmi visí na hře
Tato hra je dobrá, ale hra je příliš visící
Pěkná hra, zkuste to 1x
Pěkná hra, hrál jsem ji 3 roky, ale nyní jsou nová dynama a nová plocha vynikající 👍👍👍. Ale potřebujeme aktualizaci 1.6.3, pls aktualizaci brzy. 👍 děkujeme
Pokud by existoval proces, který by zachránil náš pokrok napříč zařízeními, bylo by to neuvěřitelně dobré. Ale musíme se bát, že přijdeme o naše těžce vydělané úspory, protože chceme změnit zařízení. Doufám, že pro to vývojáři co nejdříve něco udělají.
Hrál jsem tuto hru mnohokrát, mnohokrát jsem ji odinstaloval a znovu nainstaloval, ale mnohokrát mám stejný problém, že hrad Klaude je vždy v provozu, brzy znovu, stahuji si ji, pokud nyní budu čelit stejnému problému. nikdy nedovolím žádnému z mých přátel hrát tuto hru a já tuto hru hacknu, ale podívejte se prosím na můj problém Chci hrát tuto hru, aniž bych ji hackoval. A plz otevřete zámek Khalude poté, co získáte klíč od Costa Guetta Plz tento problém vyřeší mnoho z nás, kterým čelíme
To je dobrý akorát dostávám sami hrozný
Velmi dobrá hra, opravdu mě baví a opravte prosím problém
Dobrá snaha, ale je potřeba více aktualizací, aby hra byla plynulejší.
Tuhle hru mám moc rád. Ale nelíbí se mi jedna věc, když musíte čekat, až se dynama uzdraví, protože mám dobrá dynama, ale obnovení trvá asi 25-45 minut
Pokud tento problém vyřešíte, dám 5 hvězdiček, myslím, že byste měli dát možnost přihlášení z Facebooku a další
Dynamons World Vaidmenų žaid. dgym
Dynamonová koule je promarněna, když dynamon není zachycen, ale měl by se vrátit zpět, aby nebyl promarněn... A kdy přijde COMING SOON? Jinak je to nejlepší z nejlepších aplikací
Tolik zpoždění kvůli mnoha chybám, že se otevírají pouze 4 úrovně v Kaludes Castle Plesae, oprava, která chybuje rychleji
Tato hra je velmi dobrá a návyková, ale bylo by lepší, kdyby klaude castle mohl odemknout. Také dynamony malakit a cobolt tam nejsou a flarion se nedá chytit, i když je málo krve, použil jsem až 6 odhoď, ale stále se mi ho nepodařilo chytit
Je to dost dobrá hra ale chtělo by to aktualizovat nové pokémony
Hru se doslova nedá hrát. Nainstaloval jsem a když to otevřu, obrazovka je z poloviny černá nebo částečně černá a obrazovka načítání hry se nezdá být vystředěná nebo se nevejde na moji obrazovku. Nejsem si jistý, zda je to způsobeno mým telefonem, ale na mém konci doslova nehratelné.
Dynamons World பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் rdm
Celá hra je úžasná, ale nejsem schopen hrát "arénu"
Neběží. Nedávno jsem si to stáhl a tolikrát se to pokouším spustit, ale neběží. Jen to ukáže verzi hry a pak se stane černou prázdnou obrazovkou.
Fern Flower Arkade pms
Hra Dynamons je velmi krásná, ale problém s mobilní nohou, ale jedna věc se brzy aktualizuje velmi rychle Vím, že jsem požádal o aktualizaci na jeden měsíc, prosím 🙏🙏🙏🙏🙏 čekáme
Už jsem tuto hru hrál a je skvělá, ale problém je v tom, že když jsem tuto hru hrál v roce 2020, hrad tclaudes nebyl otevřený, takže jsem tuto hru smazal a jdu na kontrolu změn doufám, že jste dostali dobrý návrh, díky
Je to dobrá hra a je vhodnější pro lidi, kteří milují příběhové a pvp hry. Kdy byla nová aktualizace 1.6.3
Moc čekání
dobry
Proč hrad klaude vždy přijde brzy, když ho otevřete, dám vám 5 🌟 hvězdiček.
Mohl jsem dát více hvězdiček, ale chyby, jako je hra, která se změnila na hry Pokémon
Miluji pokemoni
Tato hra se mi moc líbí! Hrál jsem to 5-6krát v naději, že si to můžete aktualizovat, ale "The Klaude Castle" se stále zobrazuje "COMING SOON"!
Super! Můj oblíbený dynamon je Psython 😆
V online aréně by měl být čas, protože hráči prohrávají a nevyřazují pokémony
Super. Ale seká se to.
Dal jsem dvě hvězdičky, protože je to velmi pěkná hra, ale jeden problém v této hře jsem porazil všechny bosse, ale hrad není otevřený, prosím, halp, dal jsem v této hře aktualizaci na otevření hradu 🙏🙏🙏
Chceme vidět nové místo a dynamony
tato hra se hraje hezky, ale jsem velmi zklamaný, že neaktualizujete Klaude costle hurry. Když bojuji v online bitvě Ariany s jiným hráčem, vidím vzácné dynamony jako zemský drak malakit a vodní drak. Tak tento typ dynamonů chci taky chytat . Aktualizujte tedy klaude castle co nejdříve . prosím pospěšte si s touto aktualizací. Na tuto aktualizaci čekám 1 měsíc. když aktualizujete tuto úroveň, dávám vám 5 hvězdiček, jinak vám dám pouze 3 hvězdičky.
Hra je dobrá, ale je potřeba ji aktualizovat. Mělo by být potřeba rychle přidávat nová místa, aby tato hra mohla pokračovat s velkým vzrušením, může s ní být skvělý zážitek, nakonec je hra dobrá, ale ne bez aktualizace (otevření hradu klaude)
toto je nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál........nemůžu přestat hrát tuhle hru...je to velmi úžasná hra...jediným problémem je nedostatek peněz.....můžete prosím vytvořit způsob, jak vydělat zlato rychleji
Jak mohu dokonce otevřít poslední zemi, kterou jsem již dokončil, ale pouze 1 zemi, která se neotevře, plss mi řekněte jak
Velmi pěkná hra Je to neuvěřitelná a přesilová hra
Takže nepředvídatelné a neočekávané....udělali jste tento druh buggy hry a změnili jste svůj e-mail, místo toho byste měli hru předělat, čekat na odemknutí klaudeova hradu téměř 5 let...ale stále stejné. ...a i kdybychom vám chtěli poslat e-mail...nemůžeme, protože jste si změnili své e-mailové ID😡Víte, mnoho z vašich hráčů čeká na vaši aktualizaci tak dlouho, ale vy jste prostě ignorovali způsob, jak postupovat a utekl!! PROSÍM DEJTE SVŮJ SKUTEČNÝ E-MAIL VE HŘE CO NEJDŘÍVE!!😡
Díky za aktualizaci Hru jsem dokončil před 1 nebo 2 lety a čekal jsem déle než rok, díky za aktualizaci. Ale má to dnes po aktualizaci tolik nepříjemnou chybu. Po nějaké době zčerná a musím hru zavřít a znovu otevřít. Tohle je tak otravné. Pls opravte to co nejdříve pls.
Ach jo, tohle je zábavná hra, myslím, že pro uložení dat byste měli dát účet Google cloud, takže když se připojíme k tomuto účtu, vše se vrátí a nastaví. Btw díky za hrad Klaudes, na tohle jsem čekal měsíce
Nádherná hra, hraní s existující, vzrušující hrou. Jen tak dál
Miluji tuto hru, ale je tu problém, hodně se zpožďuje... a když mi začne zápas a kliknu na jakýkoli útok nebo cokoli, nefunguje to, takže ji musím restartovat, aktualizujte a opravte tento problém.
Skvělá hra 😁 doporučuji i další verze
Byla by to dobrá hra, kdybyste nebyli úplně spamováni reklamami. Měli byste to změnit na volitelné reklamy pro bonusy, spíše než na reklamu po každé druhé bitvě