Post by ebzawahmhendder on Feb 22, 2022 18:30:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају примогеме ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
Ова игра је смеће!Не могу чак ни да прођем ниво 1, бар да олакшам рокесу
Графика и дизајн игре су супер јефтини, после сваке игре морате да погледате 2 огласа. Ова игра није направљена да би се играла, већ само да би се лако ухватила готовина.
Добро је, свиђа ми се
Ова игра је смеће и има рекламе у свакој игрици
Добар је губитак времена ако вам је досадно. То је као мини игра коју бисте пронашли у некој другој игрици. Ниједан од ликова није бољи од других. Новчићи не значе ништа јер их не можете потрошити ни на шта. Свака плоча је потпуно исте тежине. И колико год да сте испред конкуренције, они вас увек "стигну" у року од неколико секунди. Ипак, некако је забавно играти.
Забавно
није добро! Зато што је супер лако! Не свиђа ми се!
забавна игра, али мрзим што играм против ботова. такође је врло очигледно да играм против ботова. Скочићу далеко напред и онда ће 1 секунду касније неко бити иза мене и нема смисла. МОЛИМ ВАС ПРОМЕНИ!!! Желим да играм против људи, а не против ботова. Дао бих 5 ЗВЕЗДА да не играм против ботова. Ово је забавна игра заснована на идеји, али је страшно што поново играм ботове.
Неће се инсталирати
Игрице је добра само има рекламе
Невероватно је! има неких додатака, али толико волим ову игру
Ова игра је добра 😌 Али, проблем је што је ова игра ван мреже.Али ако ово урадите на мрежи, дајем вам 5 звездица
Одлицна игрица али 4 звездице због тога сто кад прелетим пола стазе, сви се свакако стварају иза мене.
💖
Забавно, али понављајуће
Не трудите се да инсталирате ову игру. Све што сам видео је учитавање и ништа друго.
Игра је јако лоса. Можеш да пресмочиш целу мапу у једном скоку, али шта год ти урадио ботови ће се увек телепортовати до тебе, игра нема аудио и игра покушава да превари играча да је ово мултиплејер игра, а није јер нежеле да троше паре на серверу.
Ова игра је пуна ботова. Ово није игра на мрежи. И то је невероватно лако. Покушали су да то учине мало узбудљивим тако што су ботови телепортирали иза вас када скочите и слетите даље испред. Али то је толико смешно и лако да није забавно. И онда са свим огласима који се појављују? Да, избриши ово. Немојте чак ни дозволити својој деци да играју ову игру осим ако не желите гомилу других глупих игрица на свом телефону. Све ове .ио игрице на мобилним уређајима су само ботови.
aquapark.io Экшен bqnm
Свиђа ми се ова игра јер можете да се померите са стране, али има много додатака, па препоручујем да ажурирају и добију мање додавања јер је стварно досадна!
Лепа могли сте и боје
Заразно али ништа спец добро је што можете да играте без ВиФи-ја
Ова игра има добар концепт, само јој треба неколико подешавања. Постоји неколико грешака, као што је количина новчића који се дају након што завршите ниво. Чини се да је потпуно случајно. Предлажем да направите количину новчића на основу позиције коју сте добили у трци. Учинити нивое разноврснијим и додати више нивоа такође би било лепо. За сада само понављају. Ово, у комбинацији са свом графиком ниске резолуције, чини да изгледа као бета игра, а не као стварно завршена.
👉👈 😂💃💃💃
Заостајање Тренутно сам на 1,0000ФПС, то је лудо
њеср
Ова игра у пан цход лооода Много кашњења и грешака када играч престане
aquapark.io Acción mru
Одлицно
Ова игра је сјајна, волим је тако је лепа. Играо сам је дуго, хвала вам пуно, заиста је ценим
Заиста је заостао и (као и све игре из ВООДОО-а) постоје само 3 различита стила за нивое, тако да након што играте први ниво он само наставља да ради 3 нивоа изнова и изнова ако то има смисла. Ипак је забавно. Јуси не буди наде.
Заостаје, лоша графика, веома се троши батерија, брзо постаје досадно. То је само неколико разлога зашто не би требало да добијете ову игру. Пробао сам многе друге игре програмера, али из неког разлога чак и наизглед једноставне игре раде веома лоше. Такође, постављање реклама после СВАКЕ ЈЕДИНЕ ИГРЕ је само мало соли на рану. Озбиљно, мислим да је сврха игара овог програмера само да направе привлачну игру која је у стварности игра ниског квалитета само да би се остварио приход од реклама.
Заиста ми се допала ова игра, само је потребно мало вежбе.
Само јебене рекламе
Ocean Is Home : Island Life Simulator Adventure nwaz
Лоше
Онако
Супер је игрица ја уваек победим скоро
Ти
Игра је одлична за 5🥰🤩 али много багује и коци😕☹
Тако је Лаги, зашто има толико огласа! Не могу ни да померим свог момка! Заиста је забавно, али дођавола није могуће играти! Руши се и добијате оглас када ништа не радите! Оглас би требало да се појави само када играте најмање 5 утакмица. Оглас траје дуже од саме игре! Волео бих да се можете играти са рачунарима! Љути ме када се спремаш да победиш, а не можеш да помериш свог момка и паднеш!
Зашто мене увек спона скроз позади и како то а прелети пола стаза и будем први и они дођу и престигну ме у 1сец
То је добра апликација, али као и сви други мој једини проблем су ботови. Супер је досадно и волео бих да је ово игра за више играча. Такође бих волео да се можете играти са пријатељима и да није било толико реклама. (Препоручујем вам да играте ову игру без Ви-Фи везе тако да немате рекламе)
МНОГО КОЦИИИ!!!!!!!!!!!! ФУЈ
Шта се може рећи? Игра се рекламира као и.о игра која се игра против других играча када је очигледно да то није истина. Такође, морате одати признање аудио дизајнерима ове игре; буквално нема никаквог звука. Ова игра је лењи изговор. Нуди забаву на неколико минута јер буквално можете прескочити нивое скакањем у завршни базен, а ниво може трајати од 10 до 15 секунди. То је ВООДОО игра, шта очекујете?
Ако се мени свиђа, него што се вама свиђа, покушајте, то је моја омиљена игра коју сам икада играо
aquapark.io Action vgdq
Превише реклама па се чак и не може играти чак ни када сте ван мреже, не препоручујем преузимање ове игре, то је губљење времена и простора.
aquapark.io Action jgvt
Ужасна игра. Прво, сваки други играч су ботови, пошто ја могу да играм ван мреже, а ви морате да будете онлајн за више играча, а осећате се мање победнички. Друго, свуда има превише огласа. Ако изгубите, огласи. Ако победите, огласи, и то је веома досадно. Ова игра нема искупљујуће квалитете и немојте се трудити да инсталирате. Упозорио сам те. Такође, нећу одговарати ни на једну поруку од програмера, ВООДОО.Заувек деинсталиран.
Сада је игра релативно забавна. Али, постоје разлози због којих сам дао само 3 звездице. Прво, играте се са ботовима. Што је помало досадно с обзиром да не можете да тестирате своје вештине и видите колико сте добри против других. Такође, ботови се телепортују! Ово постаје веома неугодно, посебно када се спремате да уђете у базен, пошто се СВИ телепортују тачно иза вас. На крају, рекламе. Сада, да, схватам да све бесплатне игре имају рекламе тако да могу да зараде неку врсту новца. Али, скоро сваки пут када умрем, добијем 1
Заиста је забавно, али не можете клизити