Post by ebzawahmhendder on Feb 22, 2022 18:39:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Happy Color® – Color by Number ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Happy Color® – Color by Number IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj vairāk punktu ▞▞▞
▞▞▞ Happy Color® – Color by Number 2022 version ▞▞▞
Ļoti patīk, nomierina un atslabina.... 😊😊😊🌞🌞🌞😊😊😊😊🌞🌞🌞🌞😊😊😊
Lābākā spēle nervu nomierināšanai!
100% atkarīgs no šīs spēles. Burtiski labākais veids, kā es varu atpūsties un atpūsties. Pieaugušo ADHD, OCD un autisms, un šī spēle man palīdz! Reklāma tiek parādīta tikai problēma, kas nav saistīta ar krāsošanu. Jūs varat maksāt, lai tos noņemtu, bet, ja esat pret to, tie ir nedaudz pārliecinoši.
labi.
Ir lielas problēmas ar attēlu ielādi un parādīšanos kā melns ekrāns. Arī ar lietotni nepārtraukti apstājoties. Šķiet, ka viss ir sācies ar jaunāko jauninājumu. Ļoti nomākta, jo es to mīlu jau pāris gadus. Tik neapmierināts, ka esmu to atinstalējis.
Par daudz reklāmu😣😤
forša spēle
Diezgan relaksējoša spēle. Reizēm avārijas, kas ir kaitinoši, taču laba iespēja atpūsties. Laba jaunu mīklu izvēle katru dienu
Krāsot ir pareizi, taču tas kļūst ārkārtīgi saasināts ar tik daudzām reklāmām. Attēla vidū un uznirst reklāma.
Man ļoti patīk šī lietotne. Mani vairāk interesē transportlīdzekļi, mana vienīgā problēma ir reklāmu skaits, uz kurām es noklikšķinu uz vienas lietas, un man tiek parādīta reklāma, es pabeidzu kaut ko un saņemu reklāmu, tas ir ļoti kaitinoši, ja godīgi, jums vajadzētu noņemt visas un nokļūstiet tur, kur jūs saņemat reklāmu, tikai noklikšķinot uz mājienu sniedzēja.
Patiešām lietotājam draudzīgs ar tik lielu izvēli. Brīnišķīgi apzinātībai. Gribētos vairāk brīvības izvēlēties, kuras krāsas izmantot, tad būtu 5*
Patīk lietotne, patīk lietotnes ilustrācijas, taču viena un vienīgā mazā, ļoti mazā problēma, kas man jāsaka, ir tāda, ka nevar vienkārši pieskarties ciparam un parādīt, ka tas automātiski pārvieto krāsas apakšā, lai es man nav jāritina uz priekšu un atpakaļ katru reizi, kad mainu vajadzīgo krāsu. Tas aizņemtu mazāk laika, bet man patīk lietotne, ir ļoti jautri redzēt gatavos attēlus, un tas ir relaksējošs, kad man ir nepieciešams pārtraukums! Paldies arī komandai un tā turpināt!
Tas ir ļoti jautri, taču tas kļūst ļoti lēns, kad reklāmas mainās, un tās ļoti mainās. Arī pirms atjaunināšanas krāsa automātiski mainījās uz nākamo krāsu, tiklīdz esat pabeidzis to. Tagad jums ir fiziski jāpiespiež nākamā krāsa, un, ja jūs nesaprotat, ka esat pabeidzis ar krāsu, varat pavadīt daudz laika, mēģinot atrast kaut ko, kas tur nav.
Viena no manām iecienītākajām lietotnēm! Bet... Kopš pirmās pirkšanas man ir jāmaksā ATKAL, kad es saņemu jaunu tālruni. Lietoju lietotni vismaz dažus gadus. Iepriekšējo reizi es maksāju, tikai tagad man nav neierobežotu mājienu, tikai pastāvīgi parādās reklāmu uzvednes. Es tiešām neesmu sajūsmā par šo - ko dod???
Happy Color®–jeux de coloriage Jeux de société fgq
Man tas patīk, taču ik pēc dažām sekundēm tiek parādīts sludinājums, ka vēlaties atinstalēt.
grūti atrast mazākus gabalus, bet jautru lietotni! Samazināta līdz 4 zvaigznēm. Nācās pāriet uz jaunu tabulu, un, neskatoties uz to, ka esmu pieteicies, neviens no maniem vecajiem attēliem vai sasniegumiem nav pārnests.
Happy Color®–Malen nach Zahlen Brettspiele lwk
Pati krāsošana ir vienkārša, relaksējoša un jautra. Tomēr kaitinošas videoreklāmas katru reizi, kad atverat puzli, un bez automātiskas krāsu pārslēgšanas pēc tās pabeigšanas ir daudz.
Beach Buggy Racing 2 রেসিং clo
Happy Color - Buku Mewarnai Papan gkk
Pārmērīga uznirstošo logu pievienošana izraisa spēles iesaldēšanu vai avāriju, un to nevar spēlēt bezsaistē, lai apietu problēmu. Ja tas nebūtu tā, šī būtu mana iecienītākā spēle uz lietotnēm.
kvalitatīva.
Taisns 10. Protams, dažus smalkākos plankumus var būt grūti atrast, taču šis ir patiešām labs mākslas darbs un ēnojums, kas mums, amatieriem, krāsotājiem, ir patīkams, turklāt beigās tas soli pa solim parāda, kā jūs to krāsojāt, kas, manuprāt, bija. arī super forši. Nav arī traucējošu reklāmu! A+
krāsu shēmām nav jēgas un tās nevar mainīt. krāsu shēmām ir ļoti maz iespēju.
Agrāk man patika šo spēlēt, tagad ne tik ļoti. Reklāma pēc reklāmas. Tik daudz reklāmu, ka nevaru to atskaņot.
Ar pēdējo atjauninājumu 2021. 12.20. ir radusies nopietna aizkave, ielādējot lietotni un attēlus. Pirms šī atjauninājuma man nekad nebija problēmu ar lietotnes vai attēlu ielādi. Patīk šī krāsošanas lietotne!
Man patīk šī spēle, es vēlos, lai tiktu izdarītas vēl dažas lietas, lai padarītu to vēl labāku, piemēram, ļautu mums ilgi klikšķināt, lai atlasītu krāsojamās šūnas, un ļautu krāsai pašai mainīties uz nākamo, kad tā ir pabeigts. Es arī vēlētos redzēt dažus tīņu mutantu bruņurupuču nindzju attēlus!
Mana lapa sastingst vai mans ekrāns kļūst melns, un man nav citas izvēles kā samazināt ekrāna izmēru un pavilkt to prom. Dažreiz reklāmās netiek piedāvāts X, lai es varētu to aizvērt un atsākt spēli. Turklāt mans tālrunis ir daudz lēnāks tagad, kad es tajā ievietoju šo lietotni. Meh.
Laba spēle. Vēlos, lai krāsu palete nonāktu tieši līdz nākamajam numuram rindā. Vai arī paletes ceļvedi var nomainīt uz citu krāsu, ja nepieciešams.
Šai krāsai pēc skaita vajadzētu darboties kā krāsu ainas. Color Scapes ļauj nospiest ciparu, un tas izceļ krāsu, lai varētu pievienot krāsu. Tas arī vibrē tālruni, kad krāsa ir pabeigta, un automātiski pāriet uz nākamo krāsu. Daudz ērtāk. Krāsu apgabali tiek parādīti divu toņu zilā krāsā pelēkās skalas vietā.
Līdz šai nedēļai tika novērtēts ar pieci. Reklāmas ir viena lieta, bet tagad es tās saņemu VISU LAIKU. Es tos saņemu, ja pārbaudu īsziņu un atgriežos, ja bloķēju tālruni un atgriežos utt. (pat ja tas notiek dažu sekunžu laikā). Saņemu sludinājumu sākumā, beigās... lai nu kā, es par to nemaksāju. Bet tas ir tik pārmērīgi, ka esmu pārtraucis spēlēt.
Ceļš uz daudzām reklāmām, vai arī es tai dotu 5. Reklāmas tikai pasliktinās. Tagad es būšu lietotnes krāsošanā, un tiks parādīta reklāma. Ļoti kaitinoši. Man patīk šī lietotne, bet es varētu to izdzēst. Nonākot pie tā, ka tas nav patīkami ar tik daudziem reklāmas pārtraukumiem. Lietotnē apmēram 20 minūtes un 4 uznirst, kamēr es spēlēju. Es patiesībā sāku stresot.
Šī lietotne IR SŪK!!!!!!!!!! 15 minūtes nepārtrauktas reklāmas, un es JOPROJĀM nevaru to izmantot!!! Noteikti nav LAIMĪGS! Es to novērtētu kā negatīvas zvaigznes
Vēlētos košākas krāsas
Lielāko daļu laika šī ir relaksējoša lietotne. Es vēlos, lai tas saglabātu progresu, izmantojot lietotni Amazon Fire. Gribētu vairāk ziemas tematisko Disneja attēlu.
Ļoti relaksējoša un nomierinoša pēc saspringtas dienas, lai vienkārši apsēstos un uzzīmētu attēlu. Nepatīk tas, ka krāsas netiek automātiski parādītas secībā
Mana iecienītākā krāsu pēc skaita lietotne! Vienīgais, kas man to padarītu labāku, ir slavenas gleznas, pēc tam vienu nedēļu.
Aizraujoša spēle!
Pēc lietotnes iegādes ir kaitinoši skatīties reklāmas, lai iegūtu dažus padomus.
Tiešām patīkami un relaksējoši. Es tam būtu piešķīrusi 5 zvaigznes, bet vienmēr ir kā maza šķemba, ko tu palaidi garām, un tas mani tracina, jo man ir jāmeklē viss attēls, jo es nevēlos padoties un izmantot mājienu.
Es maksāju par reklāmām un joprojām saņemu sludinājumus... nekavējoties atmaksājiet savu naudu! Viņi zog cilvēku naudu!!!! Viņi atmaksāja manu naudu, bet atteicās noņemt peldošā skata reklāmu pogas, kas ir krāpnieciska, un šī lietotne ir jāizņem no Play veikala!!!
Happy Color® – Color by Number Društvene igre fkqf