Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:14:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ noktaların kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Vay
Oyun 10 numara olmuş herkese tavsiye ederim
Bende toplam 30 tane oyun var
Oyun çok güzel ama bir yalışlık var gemiler çok güzel ama ben bir yalışlık var gemiler çok fazla kişise beni tek'de öldürüyor ama.
Pacific Warships: 해군 교전 및 해상 전 액션 jel
Kazanmak için çok güzel bir ödeme daha. Birkaç saatliğine eğlenceliydi ama sonra, oynaması ücretsiz oyuncuların oyun kaynaklarına çok fazla para harcamayı göze alabilen oyuncular için sadece hedef uygulama olduğu ortaya çıkıyor. İşin tadını kaçırıyor...
Bu oyunu sonuna kadar sev! Bana göre WoW'u fütürist bir şekilde ele alıyor, ancak alt kademelerde oynamak gerçekten zevkli! Daha yüksek seviyelerdeki rekabet gücü sizi öne çıkarır!
Bu oyunu çok seviyorum, bir yıldır oynuyorum, tek bir şey, memnun olmadığım bir para oyunu olması, her şeyin para, altın, kredi, anahtarlar ve fişler için olması. Ödüller çok düşük ve satın almalar çok pahalı. İkincisi, satın almalar benim para birimimde değil, yöneticiden kontrol etmesini rica ediyorum.
oyunu güncelleyene kadar harika bir oyun ve günlerdir ödüllerimi alamıyorum. daha sonra siz güncelleyene kadar bir süre iyi çalışır. Şu an olduğumdan en az 5 lvls daha yüksek olmalıyım.
Çok hoş
haika
güzel bir oyun
Her seferinde savaşın ortasında oyun çöküyor. telefonu yeniden başlatan sert kilitlenme.
Bu oyunu bir süredir oynuyorum ve son zamanlarda bilgisayar korsanlarıyla karşılaşıyorum. Oyunu son derece gecikmeli yapan hileler kullanıyorlar ve ses çok bozuk. Lütfen bu konuyla daha fazla ilgilenin. Oyun son derece eğlenceli, sadece bilgisayar korsanlarıyla değil.
Para yerine koymasınlar artık zengin para veriyor biz yanlarında kalıyoruz para bakımından fakir olan ve bir daha açmayın kesinlik
Cat Run - Kitty Cat Run Game Læring qia
Oyuna dört yıldız verme belli başlı bir oyun ama birkaç eklemeye ihtiyaç var gibi klan kurma ve savaşları olsa güzel olurdu aynı zamanda neden vı. Lvl a kadar gemiler var mesela sibernie plazma silahı xı. Lvl a kadar yükseltiliyor daha fazla gemi ekleyin yoksa oyunçabucak bitiyo en vııı, ıx, x. Lvl gemiler ekleyin onun haricinde iyi
World of warships'i 3 yıldır PC'de oynuyorum ve mobil versiyonunu biraz denedim ama pek etkilenmedim. Yürüyen savaş robotları benim birincil mobil oyunum. T1'deki bu oyun, her zaman gemilerin olması gerektiğini hayal ettiğim şeylerin çoğunu yapıyor. Fütürizmi ve teçhizatın ve gemilerin yükseltilebilirliğini gerçekten sınırlandırıyorum, tek bir tekneye değer katıyor!
Genel olarak oyun iyi ama bir sorun şu ki, gemiler için binlerce para harcadığım eski hesabıma erişemiyorum, onu transfer edemeyeceğimi bilmek beni üzüyor, bu yüzden lütfen ilerlemenizi/hesabınızı transfer etmek için facebook eklemek gibi o kısmı ekleyin
Sadece kulelerin daha hızlı hareket etmesini ve savaş gemisinin daha hızlı dönüş hızı olmasını isterdim. Ve doğal engeller birbirinden daha uzakta olabilir. Çünkü sıkışıp kaldım b4. Aksi takdirde muhtemelen şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun. Birkaç savaş modu daha kullanabilir, yani bayrağı ele geçir, herkes için ücretsiz ve düz takım ölüm maçı.
Pacific Warships: Naval PvP Veiksmas xlg
güzel ama bir süre sonra ilerlemek için çok para ödemeniz gerekecek. yanıta yanıt: Daha yüksek sınıf bir gemi almak için sizi açıkça ödemeye zorladığını gösteren ekran görüntüsü alabilirim.
gemiler menu uyarisi cikiyor gemi ama aktif tus yok ??
Tamam. Yani bu oyun eğlenceli. Ama çok gecikmeli ve glitchy. Ayrıca, bu oyun %1003*kazanmak için öde oyunudur. Biz özgür oyuncular iyi bir şey elde edemeyiz. Ayrıca, bizden daha fazla dolandırıcılık parası almanız için daha fazla seçenek için bu oyunu güncellemeniz yeterli. Lütfen ücretsiz oyuncular için oyunu güncelleyin, ben de 5 yıldız vereceğim.
Oyun güzel ama gemi hızı çok düşük çok sıkıcı bir film izliyormuşsunuz hissi veriyor. Gemi hızını artırın. Ayrıca görüş alanını ve mesafesini artırın.
Oynarken o kadar geciktim ki oyunu kapattım a Yeniden açmak zorunda kaldım ve tekrar yaptım sanırım sizi geciktiren bir hata var a uygulamayı kapatıyor Bir güncelleme istiyorum ve bu güncelleme için GD istiyorum Bunu düzeltmek için oyun şirketi.
Bu oyun eğlenceli, ancak eğitimdeki temel olarak gemi olan Montana sınıfı bir savaş gemisini görmeyi çok isterim. 200.000 krediyle satın aldığın gemilerden biri gibi olsam iyi olurdum.
gelişmeye devam
Pacific Warships: naval PvP कार्रवाई qjvx
Vakit öldürmek için iyi bir oyun, ancak gemi yapımcısında Seviye III'ü geçmeyi beklemeyin. O andan itibaren her şey gülünç derecede yüksek miktarda krediye mal olur ve herhangi bir PvE içeriği olmadan, en ufak bir gecikmenin bile geminizi mahvettiği savaşlarda krediler için öğütmek zorunda kalırsınız.
Bu oyunu sevmiyorum, silahları yeniden yüklemek uzun zaman alıyor ve çok gecikme var ama kondens iyi ve daha iyi grafikler
grafikler için teşekkürler ama reyting ve veteriner savaşında bir sorun var: Hileciler eskisinden daha zehirli, kalkan bile her iki savaşta da otomatik top hilesine dayanamıyor, ayrıca reyting savaşında hileciden birden çok kez bir videom var ve ayrıca otomatik - 1 saniyede yeniden yüklenen roket yükleyici. Umarım bunu düzeltebilir ve hilecileri kaldırabilir veya yasaklayabilirsiniz.
İnanılmaz oyun, oldukça basit ama tekrar tekrar oynaması eğlenceli. İyi bir ödül sistemi. Gemiler için bir korna ve daha yüksek seviyelere ulaşanlar için yeni gemiler ekleyebilir.
Tekrar güncellendi... Ah canım. Artık altınla satın alabileceğiniz savaş jetonları var. Başka bir harika küçük oyun, kendi kendini imha eden açgözlülük düğmesine basıyor
Neden çevrimdışı mod değil?
Savaş Strateji ve Gemilerden Hoşlanıyorsanız Cidden Bunu İndirmenizi Aşırı Tavsiye Ederim Geleceğe Hitap Etmesiyle Cidden Görüntü Kalitesiyle küçükse Kalbini Yerinden Söküp Alabilir 10 Numara Bu İndirin
Başka bir B.S. değersiz oyun kazanmak için ödeme yapın. oh elbette ücretsiz oynayabilirsin, ama kazanmak istiyorsan para harcaman gerekiyor. açgözlü düşük yaşam şirketi. eksi 10 verilseydi, bu oyun kesinlikle alırdı. Yani oyun oynamayı seviyorsanız ve asla kazanamıyorsanız, bunun için en iyi oyun budur. oh ve bu bir Rus oyunu, oradaki en kötü paraya aç, düşük sınıf, oyun kurucular.
Oyun oldukça iyi ama kontroller çok hantal ve çok duyarlı değil. Bir adaya rastlarsanız yapacağım en can sıkıcı şey, mahsur kalmanızdır. Adanın yolunu tutabilirsen iyi olur. Bunun yerine geri gaza geçmek zorunda kalırsınız. Lütfen World of Warships Blitz'i izleyin. Kontrolleri iyi organize etmişler
Sizler doğru yoldasınız. başka bir uygulama indirme konusunda beni iki kez düşündürdün. Teknenin otomatik olarak yeniden doğması, oyununuza avantaj sağlayan bir artı.. tek bir hikaye modunda daha fazla özelleştirme seçeneği, bence indirmeleri artıracaktır. Bu armada oyunlarında görülmeyen bir şey..
Bu gerçekten harika bir oyun Ama bir muhripten gelen üç torpido tarafından vurulduğunuzda ağır çekim ve aksaklıkları düzeltmeleri gerekiyor.
harika bir oyun ama bence premium olmadan bir maç kazanırsan 1 altın almalısın ve yapmaları gereken başka bir şey de yeni gemi maliyetini azaltmak veya savaşta kazandığınız para miktarını artırmak, bir gemi almak çok zor olduğunda asla bir savaşı kazanamazsın
oyun cok guzel 5 yildizi haketiyor ama fiyatlari dusse daha iyi olur
Geliştiriciler en son güncellemeleri ile oyun sevgimi başarıyla yok ettiler. Şimdi, çok daha az fayda için üç kat daha uzun süre savaşmak için birer birer bir gemi filosu alıyorsunuz. Bağlantı olduğunu söylediğinde "ücretsiz öğeleri" hazır değil ve ilgim ölüme yakın devam ediyor ... Favori oyunlarım arasında olma potansiyeline sahip olanı yok ettiğiniz için teşekkürler ...
bu kadar saçma bir oyun için tebrikler. oyun başı tek basima kalmaktan oyunu sildim bol şans emege yazık oyunu
Bu oyun gerçekten eğlenceli. GDCompany, World of Warships Blitz'den biraz ilham almış ve bunun daha iyi bir versiyonunu yapmış gibi görünüyor. İyi çalışmaya devam edin çocuklar!
Çok kötü lag var oyun çok fazla donuyor ve olmadık yerde oyundan atıyor. Bu gerçekten çok kötü