Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:17:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele złota ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
BARDZO powtarzalne. Aktualizacje nie robią żadnej różnicy. Odrobina różnorodności byłaby lepsza, ale nadal potrzebuje więcej.
Johnny Trigger - Sniper Game پرتحرک qst
Nie zagram w żadną grę, która ZMUSZA mnie do oglądania "opcjonalnych" reklam... a potem zawiesza się, gdy nie mogę wyjść z ich wymuszonych reklam. Szkoda... bo mi się podobało, zanim go odinstalowałem.
Na początku było fajnie, ale powtarza się po pierwszych 45 poziomach, które można wykonać bez jednej aktualizacji. Hitboxy są poniżej normy. Zbyt wiele reklam.
Polecam
Cel To straszne. Ma wyzwalacz do włosów. Zepsuje się po każdej rundzie. Następnie przeglądaj reklamę (być może) po każdej rundzie i nie możesz zrezygnować po 15 sekundach. Potem mój telefon ulega awarii w połowie rzekomej reklamy. Łatwiej jest wyjść i ponownie uruchomić; ale nikt nie ma na to czasu!! Sposób. Zbyt. Wiele. Reklamy... Odinstaluj... Może to być świetna gra, ale...
Fall Dudes (Early Access) Arcade ccs
Gra fajna daje 5na5 ale terz polecamem inne gry o johnny trigger
Całkowicie niesamowita aplikacja. Bardzo łatwo strzelać z pistoletu. To kreskówkowe, ale mnóstwo zabawy. Pobierz tę aplikację, a nie będziesz rozczarowany. Deweloper wykonał świetną robotę przy tworzeniu tej aplikacji.
Gra fajna jest dla tych którzy są snajperami
Dam 5 jak będzie więcej poziomów bo ta gra staje się monotonna jak już na pamięć się zna gdzie są wrogowie
Fpyte
Bardzo dobra gra Teraz, gdy gra musi mieć reklamy, jest denerwująca, chciałbym je zredukować, ale nie możesz to być do bani, chciałbym, żeby życie było sprawiedliwe, ale teraz
Następna z mnóstwem reklam. Szkoda
Gra jest bardzo fajna polecam
Nie mogę odblokować nowych skórek dla snajpera, więc musisz usunąć reklamy między odblokowaniem skórek i podczas grania w tę tylko jedną to jest dobra grafika, w przeciwnym razie pozbędziemy się tej gry poważnie, bardzo nudno jest grać w reklamy pojawiają się wszędzie, co to za człowiek ci, którzy tworzą tę grę, nie myślą o graczach i tworzą tę grę z tak głupimi celami, najgorsze, jeśli to się zacznie, naprawdę chcę odinstalować tę grę 😩😩
Myślę, że to jest niesamowite, to świetna gra, nie za trudna do grania świetne funkcje łatwe sterowanie moim zdaniem jest koniecznością
Nudne powtarzalne i beznadziejne
Dobra gra. Powodem, dla którego stawiam tę grę na 2, jest Zgadnij? Reklamy, Reklamy i więcej Reklamy... Po każdym poziomie jest co najmniej 30 sekundowa reklama. Tak żałosne ...
NIE DA SIĘ GRAĆ MAŁPY
dziwny
Jak wielu innych już wyjaśniło, zbyt wiele reklam, nawet po tym, jak zapłaciłem za grę!
Laguje a ja mam telefon z 8. generacji
Bez spoko. Ale pokazuje, że nie pokazuje, a poza tym, żeby być jakieś skiny do kupienia, żeby nie za reklamy i żeby można było ulepszać, a nie co kilka poziomów. Grę ogólnie polecam na zabicie czasu;)
Za dużo dodaje. Gra ciągle mnie wyrzuca i zawiesza po ukończeniu poziomu.
Gra jest dobra, ale dobrze, jeśli oglądasz reklamę, przycisk pomijania nie działa dla mnie, nie wiem, jeśli inni gracze napotkają tę samą usterkę.
Ok, jestem na poziomie 880. Dopóki wszystkie poziomy lub trudne dopasują się do siebie. Więc? P.s: aby uniknąć wielu reklam użyj AdAway (android, root)
Mogły być zabawne, masowo długie reklamy. I nie warto kupować. Nie kłopocz się!
Całkiem fajne gry. Świetna grafika i kontrola, ale reklamy są nudne....
Ciekawa gra. Utrzymuje twoją uwagę, zbyt wiele dodaje, gdyby nie to, że oceniane byłoby znacznie wyżej
Ostatecznie nudne! Nie płaciłem za żadne reklamy, ponieważ było ich mnóstwo, szybko stało się to zbyt denerwujące.Ale wciąż jest mnóstwo reklam, nie ma dużej różnorodności w reklamach. Podobnie poziomy się nie zmieniają ani nie stają się trudniejsze. Właśnie szlifowałem, aby ulepszyć broń, a teraz straciłem wolę.
Fajna gra, ale po ukończeniu niektórych poziomów widzę nietypowe piargi gry, takie jak:- zamrożenie Uwaga:- cd. graj w kolejne poziomy
polecam
To całkiem fajna gra, ale poziomy wciąż się powtarzają. Powinniście spróbować uruchomić online battle royale dla Johnny'ego Triggera. Podobnie jak fortnite. Dobra robota.
Powtarzalne. W kółko te same 15 poziomów. Niezbyt trudne, poza zbieraniem i ulepszaniem broni. Dobra bezmyślna zabawa.
2 e-maile do programisty... Gram w grę snajper JT. Wydałem pieniądze na rzeczy. Nie mogę przejść przez misję 177, ponieważ jest błąd. Wyczyściłem kasę w historii i zacząłem od nowa i wydałem więcej pieniędzy. Obejrzałem film o pokonaniu tego poziomu misji. Błąd polega na tym, że dwaj faceci nie wychodzą z latarni morskiej, kiedy zostaje zastrzelony facet na szczycie skrzyń za drzwiami latarni. Dwaj faceci najwyraźniej strzelają z podstawy latarni. Odinstalowany!
Ta gra jest bezsensu nie da się na poziomie około 130 bo broni się pszeładowuie za długo
Johnny Trigger - Sniper Game Akció nfku
To całkiem fajna gra. To, co widzisz w reklamie, jest tym, co otrzymujesz. To właśnie lubię bardziej niż cokolwiek innego. Nienawidzę tych gier, które pokazują coś zabawnego i niesamowitego, a to NIC jak reklama. Oto, co widzisz, dostajesz. Dobra robota chłopaki i dziewczyny, wykonaliście dobrą robotę w tej grze!! Muszę ostrzec, że to trochę uzależnia. Lol
Gra zaczęła być świetną zabawą; jednak wraz z najnowszą aktualizacją reklamy wzrosły dramatycznie i miałem takie, które nie pozwolą ci zakończyć tego wcześniej. Nie zrozum mnie źle, nie mam problemu z reklamami, po prostu nie chcę mieć więcej reklam niż gry. Szkoda, to była dobra gra. Poza tym uważam, że po zbliżeniu lunety nie jest już tak stabilny. Ponieważ uważam, że aktualizacja jest bardziej szkodliwa niż korzystna, odinstalowuję ją.
Najlepsza gra ogólnie, prosta i skuteczna w rozrywce. Straciła jedną gwiazdkę z powodu bardzo krótkich misji.
Fajna gierka polecam
Za dużo reklam! Po pewnym czasie nie możesz wyjść z reklam, nawet po zakończeniu ich oglądania. Nie warte frustracji.
Opi fajne
Błędne reklamy, dałbym mu 5, ale reklamy są błędne, podobnie jak cały czarny ekran.
Johnny Trigger - Sniper Game Action xbv
Oceniłbym to wyżej, ponieważ jest to dobra gra, ale zmuszanie ludzi do wyrażenia zgody na ukierunkowaną reklamę i zbieranie danych lub nie możesz grać jest śmieszne. Oczywiście, możesz kliknąć przycisk zgody na wycofanie w ustawieniach, ale potem zmusiłeś się do powrotu do ekranu z prośbą o zgodę i nie możesz już grać, dopóki nie zaznaczysz „Akceptuję” podstępnych taktyk marketingowych. Bardzo smutny. Jeśli cenisz swoją prywatność, odinstaluj tę grę.
Gra jest fajna ok 🤞
Super gierka polecam
Polecam!
Super gra dobra dobra idealnie czulu celownik. Nie po prostu KOZAK GRA
Johnny Trigger - Sniper Game Action fls