Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:20:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daugelis primogemų nulaužti ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Apklijuotas skelbimais, be to, jis net nesinchronizuojamas su muzika! Anksčiau buvo daug geriau, tačiau dabar turite žiūrėti juokingus skelbimus, kad gautumėte dainas nemokamai! 0 žvaigždučių, jei manęs paklaustumėte 🖕🖕🖕
Man labai patinka ši programa, nes ji groja dainą, aš klausau dainos ir groju kamuoliuku pagal jų spalvą ir man tai patinka, todėl skiriu 5 žvaigždutes
Tai nuostabus žaidimas, bet skelbimai nuolat rodomi, tai įdomus žaidimas, bet aš nerekomenduoju, kad tai būtų įdomus įdomus žaidimas, skelbimai tiesiog sustoja, kai skelbimai paspauskite ne ačiū, vis tiek gaunate skelbimą tai kvaila tiesiog sustokite su reklama
Dancing Road: Color Ball Run! Musica vhmr
Šiukšlės. Šis žaidimas nėra tinkamas kompiuteriuose ir negalite praleisti priedų. Jei žaidėte 10 minučių, jau būtumėte matę apie 30 papildymų. Šis žaidimas taip pat yra melaginga reklama, kurioje negalite „pasakyti jiems savo mėgstamos dainos“ dainų pasirinkimas yra labai ribotas, o kai kurios dainos yra padirbtos ir ne dainuojamos ją parašiusio dainininko / dainų autoriaus. Pavyzdžiui, „Blogo vaikino“ nedainavo Billie Eilish, o tokių merginų kaip jūs nedainavo „Maroon 5“.
AŠ IŠDIEGAU DAUG ŠIAM ŽAIDIMUI PROGRAMŲ TIK TAD, KAD JIS KAS MANE PRISIJUNGTI.
Šokių kelias yra toks šaunus! Taip pat šiek tiek pyksta dėl „Zero Two Dance“ dainos, pagaliau laimėjau tą dainą, ji mane linksmina, kai kada nors išgyvenu stresą, pabandykite tai taip šaunu!
Ši programa yra nuostabi! Šokių kelias man padeda susikaupti, todėl turėtumėte neabejotinai žaisti šokių kelią. Rekomenduočiau jiems saulėgrąžų dainą įdėti ir į šokių kelią.
Beveik kiekvieno kito muzikinio žaidimo kopija su 3 juostomis. Be to, kodėl reikia atrakinti muziką, kai skelbimas turi paieškos juostą ir groja bet ką? Be to, sveikinu, kad privertėte suteikti šiai programai „Wi-Fi“, kad galėtumėte iš manęs išspausti daugiau pajamų. Priversti mane įjungti „Wi-Fi“ yra tiesus kelias į šiukšliadėžę.
With ALSong Music Player & Lyrics, you can run a second ... Love Me (Remixes) Anything Could Happen Abbey Road EP Anthology: Best Marvin
taking into account the look, shape, surface color, taste, and smell of the muffins. ... lefonus, Windows Phone, iOS bei Android opera-.
Tai smagus ir linksmas žaidimas, tačiau juose yra per daug skelbimų ir labai mažai dainų, kurios neverčia žiūrėti skelbimų, o jose nėra naujų dainų ir tai nėra labai įprasta, jei nežiūrite skelbimo, kad gautumėte dainą, tada mokate monetas, tai net nėra tikroji. atlikėjas dainuoja, ir tai nėra panašu į skelbimus, kuriuos jie rodo, kad paskatintų jus pradėti žaidimą
Tai geras žaidimas! Bet aš žiūrėjau visus skelbimus, kad gaučiau daugumą dainų, tada pasakė, kad reikia patikrinti ryšį, bet jis buvo įjungtas ir stiprus. Išspręskite šią problemą. Pašalinau, nes jei žaidimai neveikia, aš juos ištrinu. Šis buvo vienas iš jų. Atsiprašau, ištaisykite klaidą ir gal man patiks.
Ladai idomuus žaidimas! Parašė Karolis.
TEKSTAI IR KONTEKSTAI: - VU Kauno fakultetas
Puikus žaidimas iš tikrųjų, kai įveiksite visus skelbimus ir klaidas. Atrakinant naują dainą reikia žiūrėti skelbimą. Tačiau problemos kyla tik prisijungus. Kai esate neprisijungę, nėra skelbimų ar buferio. Deja, norint atrakinti dainą, reikia prisijungti prie interneto, nes ją atsisiunčiate ir žaidimo dydis didėja.
Dancing Road: Color Ball Run! Música xzzp
Šis žaidimas nekelia jokios žalos, bet labai smagus! atsisiųskite šią programą dabar
MYLIU ŠĮ ŽAIDIMĄ! Nors būtų puiku, jei galėtumėte pasirinkti savo mėgstamiausią dainą, o ne turėti tam tikrą kolekciją :/. Skelbime buvo parodyta, kad jis šiek tiek sutrikęs bet vis tiek geras, todėl vertinu 4/5
Žaidimas yra fantastiškas, man jis patinka, bet šiame žaidime skelbimai yra viskas, ką reiškia, jei nėra skelbimų, todėl galiu pasakyti, kad aš neturiu žodžių pasakyti, tik šis žaidimas yra labai gražus, jei gaunu kokią nors dovaną, kurios jie prašo žiūrėkite vaizdo įrašą, jei gavau kokią nors dovaną, taigi jūs turėtumėte padovanoti tą dovaną tiesiogiai, aš pašalinsiu šį žaidimą.
Aš nekenčiu jo 0/10 prieš Kristų, aš net negaliu ieškoti savo dainų, kurias noriu žaisti žaidime, ir tai yra tas pačias dainas, kurias girdžiu kasdien 😐
Tai smagus žaidimas, malonu žaisti, jei nuobodu. Tačiau, atsiprašau, bet, mano nuomone, yra per daug skelbimų ir šiek tiek sunku išlaikyti kamuolį suvaldyti / subalansuoti. Kartais atrodo, kad kamuolys tiesiog rieda pats. Bet geras darbas dėl visos temos ir spalvų!
Labai faunas zaidimas bet daugoka reklamų.Bet vis tiek labai geras!
Šis žaidimas yra geras, bet jis yra labai greitas, ar galite jį šiek tiek sulėtinti. ir nustatykite daugiau lygių, kai pirmą kartą gausite žaidimą. Ir yra daug skelbimų, todėl galite tai pataisyti. Visas žaidimas labai geras
Visų pirma, tai labai lėta! (Nenuostabu, kad aš pralaimiu kiekvieną kartą!) Bet rimtai, tai labai trikdo ir nėra nė vienos iš dainų, kurių klausau! Turėtumėte turėti kiekvieną atlikėją ir kiekvieną dainą, kurią jie dainuoja, ir prašome „Patinka“ pridėti paieškos juostą, kad būtų daug greičiau surasti SAVO MĖGSTAMIAUSIĄ ATLIKĖJĄ. Pateikite man atsiliepimą, kai išspręsite problemą.
Zinc ā€“ Like The Dance Floor, A.Armonas- Buki Mano, A.D. Cruze ā€“ Electric Pimp ... Adventure Club Remix, Adventure Club ā€“ Do I See Color (CRNKN Remix),
Lake granbury current lake level, 20 hasthorpe road kandanga, Green money tree ... Strawberry plant flower color, Download free rap ringtones for android!
Atsisiųskite „Dancing Road: Color Ball Run“ žaidimą, skirtą „Android“
Keletas dalykų: beveik visos judančios sferos atsiduria kairėje, mes neturime galimybės pridėti savo dainų, o skambučio remiksas yra kvailas. O ir žaidimas vėluoja. -_- Redaguoti: dabar sukūrėte nepraleidžiamus skelbimus, įtraukėte „Let It Go“ ir pasiekėte laimėjimą, įtraukdami dainą „Jingle bells“. Baigėme čia.
Tai tiesiog jaudina apskritai, muzika taip pat prideda šiek tiek skonio. Tiesiog mėgaujuosi.
Rush Arcade kkro
Profesionalūs patarimai vaikinai, jei turėsite VIP skyrių už 16 USD! Į ŽAIDIMĄ NEĮDĖK SKELBIMŲ!! tai suteikia jums neįmanomus judesius ir verčia žiūrėti VISĄ reklamą, kad gautumėte kitą gyvenimą, ir verčia žiūrėti įrašą, jei norite įkelti savo dainą, argi tai ne asilas atgal!? Sąžiningai kalbant apie tai, kiek skelbimų turiu žiūrėti, kad normaliai žaisčiau, man atrodo, kad kūrėjai šiek tiek trokšta pinigų. VIP nariui tikrai nesinori, ne uz tokia pinigu suma
Dancing Road: Color Ball Run! 음악 ncz
Šis žaidimas yra toks gražus. Man jis patinka, bet aš jo tik nekenčiu, nes skelbimai ten tokie erzina, nes aš myliu šį žaidimą mwah. Aš buvau ji, 😁
agne_nakutiene_md.pdf - VDU
Jis vėlavo po 1 dainos
„Chrome“ internetinė parduotuvė - Vaidmenų ir strateginiai ...
Dancing Road: Color Ball Run! Musik efos
Kur yra galimybė paleisti mano mėgstamą dainą? Taip pat daug skelbimų.
Download BOLLS APK - Latest version 1.4 for Android devices - Jums tik ... Hop Ball 3D: Dancing Ball on the Music Tiles · Dancing Road: Color Ball Run!
Error 102 blackberry 9780, Multi-touch training ball, Ahj lwvn 99, House 615, Li 44630 cena, ... Lv sol brillante, Andrzej chyra pudelek, Open run shortcut,
Duodu 3 tik todėl, kad man patinka dainos ir kai kurios yra lengvos, bet kitos šiek tiek sudėtingos. Bet jūs turite žiūrėti tiek daug skelbimų. Skelbimai yra beprotiški! Kiekviena daina...skelbimas kiekvienas tęsinys...reklamos atidarymo žaidimas...skelbimas. Atrodo, kad tai yra tik žaidimas reklamai!!! Atsikratykite kai kurių skelbimų ir įvertinčiau aukščiau.
Šis žaidimas yra įdomus, daug energijos, patinka, bet yra daug skelbimų. Man patinka spręsti šią problemą. Tikrai nemalonu žaisti žaidimą ir žiūrėti daugybę priedų.
Taip pat gerai pridėti dainą
Taip linksma
Man patiko gerai, bet nelabai veikė; tai vis trikdė. Jei visą laiką turite puikų „Wi-Fi“, rekomenduoju jį įsigyti. Bet jei norite tiesiog smagiai praleisti laiką, išbandykite ką nors kita.
Šis žaidimas yra geras, bet dabar aš susiduriu su problema, kai noriu atidaryti žaidimą, jis įstrigo ir negaliu jo atidaryti iki šiol, prašau ką nors padaryti. kai tik pasidarys nuobodu, žaisiu šį žaidimą. Bet tai mane įveda į bėdą.
Žaidimas buvo tikrai sunkus ir noriu mane įleisti, kad galėčiau žaisti su juo, taip pat mergina, kuri pasakė, kad yra daug skelbimų, aš nesu tikras, kad tai tiesa, man reikia ir toliau bandyti patekti žaidimas viskas, kas atrodo baisu. Noriu, kad tai būtų daina, vienas iš kitų mano žaidimų yra head ar tu toks iš blackpink I love blackpink, taigi, aš ir toliau bandysiu.