Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:27:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bouncemasters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bouncemasters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha çox düymələr ▞▞▞
▞▞▞ Bouncemasters 2022 version ▞▞▞
Üzr istəyirik, lakin YouTube-da saxta reklamlar hər şeyi etmək yolu deyil, həm də o qədər də əyləncəli deyil, lakin 2010 və ya 13-cü illərdə əyləncəli ola bilərdi.
Yaxşı, demək istəyirəm ki, mən yalnız bir dəfə oynamışam və həqiqətən də o qədər də vurmamışam. Çoooox! Oh və həftədə 6,99 dollar mənə olduqca dəli səslənir. İndi ayda 6,99 dollar və ya hətta ayda 10,99 dollar olsaydı, bəlkə də həftədə 6,99 dollar olardı. Xeyr, təşəkkürlər. Sevimli olsa da, həqiqətən sevimli lol
YouTube Azer Oyunbaz abunə olun ailəmizi böyüdək
Bu oyun layiqli vaxt öldürücü oyundur, mən çox həzz aldım amma...YOLAYYY ÇOX REKLAM...yalnız bir dəfə yaşayırsınız və mən bütün günü reklamlara baxmağa sərf etməyəcəyəm. hər dəfə itirdiyimdə mənə bir reklam verirdi və mən başıma qarışırdım, buna görə də bəzən qəsdən itirdim və hər dəfə mənə reklam verirdi. Davamlı olaraq təxminən 5 reklam göründükdən dərhal sonra silindi. Reklamların çox olmaması haqqında yaxşı rəylər eşitməyincə yenidən quraşdırmayacağam......
Ağıllı oyun mövzusu, mən qrafikanı sevirəm və zirvəyə qalxmaq çox əyləncəli idi (gülməli miqdarda reklamlara baxmayaraq) ...2 gün ərzində bütün statistikalarınızı maksimuma çatdırana qədər. İndi mən milyonlarla faydasız sikkələr alıram VƏ siz hələ də məndən daha çox almağımı xahiş edirsiniz? Dəyərsiz sikkələrimi artırmaq üçün daha uzun reklamlara baxın? Böyük çatışmazlıq, bir şey almağı düşünmək üçün oynamaq üçün kifayət qədər vaxtım yox idi
Yaxşı oyun! Pinqvinin Floss kimi məzəli rəqslər etməsini sevirəm. Amma bircə problem var...Bir hiti bitirəndə məndən uçan sırğalar tələb edir, onlardan birinə basanda əlavə gəlir, sonra demo oyunu yükləyir. Zəhmət olmasa əlavələrin çoxunu götürün, lakin bundan əlavə əla oyun! 😀
Bu oyun həqiqətən zəhmlidir! Qrafika yaxşı və cizgi filmidir və animasiya da buna uyğun gəlir. Bu oyunun konsepsiyası gülməli və personajlar/dərilər çox yaradıcıdır. Ümumilikdə bu oyun 5/5🌟-a layiqdir
Mənim bundan xoşum gəlir. Ancaq qar adamı ilə bir problem var. Əgər siz kosmosda olduğunuz zaman birini vursanız, kosmosdan bir qar adamını vursanız, topda yuvarlanacaqsınız. Amma sən daşa dəymirsən. Yenidən başlayana qədər hər şeyin yanından keçin.
Çox reklam var. Onun bezdirici. Bu pulsuz proqramdırsa .. O zaman pulsuz olmalıdır. Tətbiq qurucuları üçün pul qazanmaq üçün reklamları görməyə öyrəşdiyimi hiss etdiyim çoxlu reklamlar görürəm.. Əylənmək əvəzinə. Oyunun özü 5 ulduz almalıdır... Amma reklamlara görə məni bezdirdiyimə görə 3 ulduz alıram. 2 ulduz kifayətdir. Redaktə: onu sildim😑
Çoooooox asan amma sonra qızın yanına getmək çətindir amma asandır
La lox mysunuz oyun lix kimi acmiyo olum aciyo oyyndan atiyo
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
reklamlara baxmağa və qəzalar səbəbindən oyunu yenidən başlatmağa daha çox vaxt sərf etdi, sonra əslində oyunu oynadı. 15 dəqiqəyə az vaxt keçdi, bu ayıbdır, çünki qrafika və oyun pis deyil. təəssüf ki, silin...
Bir çox reklamlar üçün onların yarısı ilə daha oynana bilər. Hər dəqiqə və bəzən 30 saniyəlik reklam aldığınızı gördükdən sonra oyunu bəyəndim, amma bir-birinin ardınca nə qədər reklam oynanılırsa, bu oyun həzzdən çox tez ölürdü.
DC Legends: Fight Superheroes ایفای نقش jvx
təkmilləşdirmə üçün pulunuz olduqda, lakin oyun sizə pulla təkmilləşdirməyə imkan vermədikdə... təkmilləşdirmə əldə etmək istəsəm, reklama baxmaq məcburiyyətindəyəm (yenilətmək üçün reklamı izləyin...)
Bomba💣💥
Oyun yaxşı və əslində olduqca təsir edicidir, lakin nasazlığı düzəldə bilərsiniz, mən kosmosdan düşdüm və düşünürəm ki, suya düşürəm və pinqvin dayanmayacaq kimi əbədi olaraq davam edir.. Zəhmət olmasa düzəldin...
Bu oyun niyə girmir yazılıb ki, 33,90&
Mən oyunu çox sevirdim, lakin 100 brilyantdan sonra sonsuz və ya bir az uzun oflayn oyun anlayışlarını çox bəyənirəm. pinqvin sevgilisinə çatdığı üçün oyun demək olar ki, başa çatdı, buna görə də vaxt keçirmək istəyirsinizsə, bu, yaxşıdır, amma heç nə qazanmasanız və gündə 2 saat oynayırsınızsa və yaxşı oyunçusunuzsa, mənim kimi oyunu 3 günə tamamlaya bilərsiniz
zor du qeseydi superdi eladi
Mən almaz üzvlük üçün üç günlük pulsuz sınaq və sonra axmaq telefon oyunu oynamaq üçün HƏFTƏDƏ $6.99 almadan bu oyunu oynaya bilmədim. Unut seni! Mən bunu vacib bir şeyə görə ödəməkdə çətinlik çəkərdim, qoy bir tətbiq olsun!
Oyunu bəyənirəm, həqiqətən əyləncəlidir. Amma düşünürəm ki, oyun üçün daha çox seçim olmalıdır.
Yaxşı oyun, əlavələr olduqca tez-tez olur, lakin dəhşətli deyil. Ümumilikdə olduqca yaxşı oyun 👌
Bu yaxşı oyundur. Siz reklamlara çatana qədər aman allah bu oyunun reklamları o qədər pisdir ki, özümü asa bilərəm. Mən sikkələrimi alıram (x4 deyil) və bununla da bir reklam OK oynayır, amma sonra sinə vurursan onu açırsan və sonra başqa bir reklam zəhmət olmasa oyununa daha az yerləşdir, mütləq sil.
Reklamlar və reklamlar və reklamlar. Əgər siz oyun oynamaqdan daha çox reklamlara baxmağı sevirsinizsə, bu oyun sizin üçündür. Və orta səviyyəli məzmun üçün həftəlik abunə haqqı olan mobil oyun? Zarafat edirsən ? Bu cür oyunlar heç bir şəkildə orijinal fikir deyil, amma bu, həyasızcasına acgözlük üçün xərçəng tortunu götürür.
彈跳達人 (Bouncemasters) 街機 jwer
Oynadığım ən pis oyunlardan biri. Hər hansı səbəbdən kimsə bunu endirirsə, oynamaqdan əvvəl təyyarə rejimini yandırın. Mümkün qədər çox reklamı boğazınıza itələyirlər. Son iki gündə boşalsam və sıfırlamağa çalışsam, donur. Və dünən ən yüksək rekordumu keçəndən sonra donub qaldı. Üstəlik, köhnəlmiş hərəkətlərlə doludur, məsələn, qütb ayısı. D a b s 2018. Pinqvin də diş ipi ilə məşğul olur. Kifayət qədər şirin oyundur, amma gəlin. Bu köhnəlmiş, səhv, dondurucu bir qarışıqlıqdır.
Bouncemasters Pelihalli wql
Belə ki, sərin Tge oyunu geridə qalmır, siz də istəmədikcə reklamlarla tanış olun və çox əyləncəlidir. Mən bu oyunu tamamilə tövsiyə edərdim
Mən bu oyunu sevirəm, çünki o, heç vaxt asılmır və bütün dostlarım bu oyunu oynayır və bu oyunu bəyənirlər. Bu oyun çox yaxşı və zəhmlidir. Bu gördüyüm ən yaxşı oyundu, digər oyunlar kimi heç bir problemi yoxdur. Ancaq kiçik bir problem var ki, çoxlu əlavələr var, lütfən əlavələri az edin ki, oyunçu heç bir əlavə etmədən asanlıqla oynaya bilsin. Bu oyunu sevirəm
Düzgün Girirəm dil yol yük
oyunu xoşlayıram 😁. amma çox yalnışdır və gözləmə ekranında donur amma yenə də oynayır amma ekran mənim üzümdə. amma yenə də xoşuma gəlir. səhvi düzəldin və mən reytinqi dəyişəcəm.təşəkkür edirəm 😀😁
Bouncemasters Arkada rjxr
Uzun oyun üçün cansıxıcı olmaq! Bunu tonlarla səviyyəyə çatdırmalıyıq ki, cansıxıcı hiss etməyək və növbəti səviyyəni səbirsizliklə gözləməyək.Bu oyunlar, böyük ağ ayısı adamı tərəfindən vurulan, sonra morjdan sıçrayan cutsie pinqvininə əsl əyləncəli baxışdır. Bir şikayət reklamların çox olmasıdır.
Oyun yaxşıdır, amma heç bir reklamda göstərildiyi kimi deyil.
Həqiqətən yaxşı oyundur, lakin bu, üyütmə oyunudur, lakin yenə də həqiqətən yaxşıdır.
Həddindən artıq reklam. Yarım dəqiqə oynayırsan, yarım dəqiqə reklam alacaqsan. Oyun baxımından yaxşıdır, lakin çoxlu reklamlar. Məyusedici
Çox gülməli, amma yarasanı yelləyərkən çox xoşuma gəlir, əgər yarasanı yelləmək üçün vurmalı olduğunuz yerə toxunsanız, pinqvin bütün gücünü itirəcək.
Geseng
Həddindən artıq reklam. Oyun bir neçə saniyə davam edir və hər bir oyundan sonra sizin bir reklamınız (bir neçə dəfə mən bir-birinin ardınca 2 oldu) və mükafatlar üçün reklamlar görürsünüz. Darıxdığınız zaman yaxşı vaxt itirirsiniz, lakin reklamlar narahat etmək üçün demək olar ki, çox olur.
bu əla oyundur, lakin qəzaya uğramadan və bağlanana qədər yalnız 1 dəqiqə oynaya bilirəm və sonra yenidən açmaq üçün onunla mübarizə aparmalıyam, əgər bunu etməsəydi, daha yüksək qiymətləndirərdim, lakin oynamaq çətin olanda hər zaman çökür.
Uçuşunuzu bitirdiyiniz hər dəfə reklamlara baxmağı sevirsinizsə, bu oyunu oynayın.
Çox yaxşı amma çox donur
Bu oyun əyləncəli, lakin çox əsəbi idi. Pinqvin hər dəfə yerə enəndə məni reklamın üzərinə vurub ona baxmağa vadar edirdi. Bu məni çox əsəbiləşdirdi, oyunu oynamaq istəmədim.
Həqiqətən əla və çox asılılıq yaradır. Bütün statistikada 100-ə çatana qədər. Onları istifadə etmək üçün heç bir şey olmadan indi çoxlu sikkələrə sahib olun. Bundan əlavə, bütün statistikalarımı maksimuma çatdırmamışdan əvvəl pinqvinləri eyni məsafədə vururdum, əminəm ki, abunə olsam bu dəyişəcək eh 😉 Bəlkə siz müxtəlif pinqvinlər və s. ala biləcəyiniz bir seçim əlavə edə bilərsiniz Və £ 6 HƏFTƏ!!! Abunə olmaq, çox, çox, çox bahalı görünür. Demək istəyirəm ki, menyunuz üçün nə əldə edə bilərsiniz
KALAMAQALAMAYAMAFAKABABAPAPAĞAĞAQAQAÇAĞAŞAKACAĞKLALAMADAGA"GA MADA FAKA"
Düzünü desəm, bu, əyləncəli kiçik bir oyundur. Mən sadəliyi sevirəm və bu, olduqca asılılıq yaradır, lakin çox səhvdir. başlanğıcda çox donur və sonra səhvlər yaranır və başlanğıca qayıtmaq üçün kliklədikdən sonra yükləmə ekranında ilişib qalır.Oyunu davam etdirməyi planlaşdırıram, çünki müəyyən edilmiş geriləmələrə baxmayaraq əyləncəlidir, lakin səhvlər düzəldilsə, yəqin ki, reklamları silib reytinqimi 5 ulduza dəyişərdim.
Çox da əlavə etməyən gözəl oyundur və oyun adını sevirəm Bouncmasters mənim yeni sevimlimdir 😀 😄 👌 😊
Seedde
hec sevdim
Əlaaaa
Bouncemasters Árkádjátékok jtw
Əla sənət üslubu və gözəl maneələri olan əyləncəli bir oyundur. LAKİN mən hər dəfə bir reklam yükləməyə çalışsam, o, işləmir, adətən mənə iki bəhanədən birini verir. A. Həm datadan, həm də Wi-Fi-dan istifadə edərkən "internet bağlantısı yoxdur" B. "Uh Oh" əsasən heç bir reklam yükləyə bilmirəm. Buna görə də xəzinə sandıqlarını əldə etmək şansımı itirdim və bunu gözümün önündə görmək olduqca əsəbidir içlərində nə olduğunu heç vaxt bilmədən.
YouTube-da bu oyun üçün reklam aldım, burada pinqvinin vurulmasını dayandırmaq üçün əşyalar çəkirsən. Əgər siz oyunu oynamısınızsa, görərdiniz ki, oyun saxta reklam edilib. Buna baxmayaraq hələ də oyunu oynamağa çalışdım və hər dəfə nəfəs aldığım zaman reklamlardakı reklamlarla qarşılaşdım. Bunun kimi bir çox fərqli oyun var ki, onlar sizə reklam göndərmir, ona görə də bunu tövsiyə edə bilmərəm.