Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:30:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодовете увеличават ресурса ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
The Cook - 3D Cooking Game Įprastos temos bsrz
Това е хубава игра и аз обичам да готвя, за да отида на състезанието и да отключвам много неща и да вземам награди, за да инвестирам скъпоценни камъни и пари и нещата са добър контрол също са добре не толкова добри, но най-лошото нещо е, че отново и отново, когато Уморявам се да готвя в тиган, винаги гори. Това забелязах и когато се опитам да нарежа повече зеленчуци или храна, не се реже. Моля да настроите всички тези неща и ако е възможно, актуализирайте и контролите. Всичко останало тази игра е хубава. Обичам го 😏❤😉😊😄👍
Тази игра супер Браво на вас, който е създал😘😘😘😘😉
Играта е забавна, но трябва да играете в самолетен режим, освен ако не искате да гледате 50 реклами. И би било още по-забавно, ако можете да готвите повече неща, различни от пай, яхния, салата, палачинки и смутита. Освен тези неща, аз вероятно ще оцени тази игра на 4 или 5 звезди.
The Cook - 3D Cooking Game Nezahtjevne igre nomv
Реклами! Реклами, реклами и познайте какво, още реклами. Наблюдавам ги, за да умножа вашите пари или диаманти, и за безплатни надстройки и дори за кутии за изненада. Но има и реклами между нивата и всеки път, когато използвате инструмент за готвене. Трябваше да изключа данни/wifi, за да играя. Просто го включете, когато получите кутия или консумативи, след което изключете. Кратка игра така или иначе, няма много за закупуване или надграждане.
цуоавшшафвйфвюв💅кец
Супер Spiel 😝😊
Много глупава игра
Играта е готина
The Cook - 3D Cooking Game Εύκολα fzac
Супер мега яка игра 5 звезди
Мех мех
Уникална игра давам и 5 точки
Това е добра игра, но има много реклами и дори не мога да направя нищо, без да прескоча към следващата част, сякаш не мога да сложа толкова съставки, колкото искам, и не мога да ги нарежа колкото и да искате, може би ако ни позволите да правим това свободно, без да прескачаме към следващата част, тогава ще му дам по-висока ставка. Тъй като буквално се прескача към следващата част, няма смисъл от бутона „Готово“. И бихте ли могли да намалите броя на рекламите? Или да се опитаме да сложим такива, които можем да пропуснем?
Тази игра е наистина забавна за каране с кола, тъй като не ви омръзне! Винаги има нова съставка за получаване и фестивал от време на време като правене на вафли или пуканки, никога не ми омръзва и се надявам да продължат да добавят и да правят още игри като тази!!! Харесва ми, че можете да играете без wifi, за да можете да играете навсякъде! Наистина харесвам всички съставки и силно препоръчвам тази игра!! <3
Hills of Steel Acțiune ciqd
Абсолютна загуба на време за боклук. Нищо освен направо реклами и още реклами. Законно се натъкнах на 5 реклами в рамките на ЕДНА сесия за готвене. Дори и да откажете рекламите за бонуси, пак ще бъдете ударени с тях в средата на играта без видима причина. Разбирам, че всички имате нужда от парите, но Исусе Христе, това е почти злоупотреба с колко реклами получавам шамари. Не мога да направя. Имах това буквално 5 минути и 4 от тези минути се състоеше от реклами.
Ужасно е, играх, но те не ви казват, ако герой не харесва определен хранителен артикул, те го правят, но това е само като 1, 2 или 3 артикула. Играя и те се оплакват какви други съставки замърсявам там, въпреки че не го показваше.
Ще ти серя в устата
Добавете още реклами .........
Това е забавна и забавна игра, но рекламите са толкова досадни. Всеки път, когато направя нещо, се появява реклама и трябва да чакам да изключа. Жалко е, че рекламите развалят изживяването в играта.
Събужда готвача в мен.
Я?
Играта е уникална по идеята си, но има твърде много реклами. Прекалено много. Ясно е, че са фалшиви и кликбейт. Разбирам колко са важни рекламите за разработчиците, но не можете да правите нищо в тази игра, без да се налага да гледате поне 3 реклами. След всяка стъпка от приготвянето на ястието има реклама. Не бих имал нищо против да гледам реклама, за да получа първокласни артикули, ако не трябваше да гледам явно фалшиви реклами на всеки 10 секунди.
Добра игра, но всеки път, когато купувам нови неща за външната страна на камиона, тя изчезва и също така бих препоръчал да имат неща като бургери и пържени картофи. Бих играл тази игра без прекъсване, ако имаха това!
Добра игра и е забавна за игра, но твърде много реклами
Тази игра е страхотна и всичко освен (а) има твърде много реклами (б) Не мога да намеря някои съставки, които клиентът конкретно иска! И тогава той казва, че храната не е страхотна! И (в) раздавачът на наградата се появява, но няма кутии или подаръци! Как да го купя?!
Честно казано много харесвам приложението, винаги съм харесвал игрите за готвене и това работи чудесно за мен.
Честно казано играта е доста забавна. Единственият проблем е, че буквално между всяка стъпка има реклами. Нарежете зеленчуците за 5 секунди - 30 секунди реклама, запържете храната - 30 секунди реклама. Подправете храната - 30 секунди реклама. Честно казано наистина е отвратително и много показателно за мобилните игри в момента.
Тази игра е толкова забавна и можете да готвите и да я изтеглите безплатно и можете да я играете, така че аз харесвам тази игра.
Искам да кажа, че това е добра игра, но като че ли бихте могли да работите върху изкуството си за малко, като че трябва да ги поправите карикатура, направете я малко по-висока наистина и тогава няма да ме разберете погрешно Харесвам тази игра малко малко ти дадох звезди
Много интересна игра!Изтеглете си я💖
Давам 3 звезди само заради прекалено досадните и честите реклами..........
Това е забавна игра, но всеки път, когато обслужвате клиент, изскача реклама и след като сте обслужили клиента, изскача друга реклама. Мисля, че има твърде много реклами, но освен това е страхотна игра.
Яка е играта но има много реклами
Добра игра, но ананасът и марулята са добри кооооооооооо😠😠😠
The Cook - 3D Cooking Game Казуални bsz