Post by lismiralavi on Feb 24, 2022 8:56:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paten Kayan Kızlar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok anahtar ▞▞▞
▞▞▞ Paten Kayan Kızlar 2022 version ▞▞▞
Payback 2 - The Battle Sandbox Аркадни mgif
Fena değil. Görünüşe göre her kız oyunu kıyafetlerden kurtulmana izin vermiyor. Silmediysen tekrar kur.
oyun tek kelimeyle harika. Daha yeni yükledim ama çok güzelmiş. İnşallah çıkar.
Nisanur Koçmanoğlu
oyun güzel ama kilidini açmak istediğimiz her şey için para öde demesi bu yüzden hoşuma gitmedi lütfen bu kuralı değiştirin çünkü para için diğer odaların kilidini açmalıyız demek o zaman kimse bu oyunu indiremeyecek demektir bu yüzden lütfen bu kuralı değiştirin ve diğer odaların kilidini açmak için puanları veya yıldızları saklayın
Bu oyundan nefret ediyorum en kötü oyunu gördüğümde harika görünüyordu ama çöp
Oyun ama sadece patenle dans etmeyi yenildim kız bana güzel hareketi dikkat bu terbisizliyi düzeltmelerini istiyorum😡amacıkta saçma bir oyun yani demek istediğim bu oyunu seni tavsiye etmem 🤨
Bu oyun çok ama çok kötü bi oyun sakın yüklemeuin aakımmm
Şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun 😉🥰🥰, eğer oynarsanız, bunu sadece bir oyunda değil, gerçek hayatta da yaptığınızı hissedeceksiniz, çünkü dilerseniz şarkınızı, kıyafetinizi ve takımınızı seçebilirsiniz. Bu oyunu dünyadaki tüm kızlara gerçekten gerçekten tavsiye ediyorum...🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Dün yükledim şimdiden bıktım ya bu ne biçim oyun.
Bu oyunu seviyorum, eğlencesini kaybetti. Oyun için belirli öğeler istemediğiniz sürece reklam yok. Konsept gerçekten harika!!!
nasıl bir oyun bu güzel değil ama 2'ye 4 kullandığımda sorun yoktu sonra her şey boşa gidiyor PARA. her şey kilitli spa'da, hastanede ve 1 tanesi kilitli NEFRET EDİYORUM 😫😫😠😠😡😡🤬
Kız kardeşim için harika. "Doktora git ama sonra kilidi açıldıysa görmezden gel, bu yardımcı olacaktır." Çalışkan 10/10.
Bu oyunu seviyorum ama üzücü olduğu için neredeyse tüm hamleler kilitli o yüzden sana 4/5 verdim(^o^)
Amerikan en iyisi lol, bir restoranı olmalı
Reklam çok ama beğendim
Güzel bir oyun tavsiye ederim
çok kilit var
1 yıldız
Ben güzel bir oyun
Bu oyun harika ama her şey kilitli 🙄
Çokgüzel buoyun😇😍
Bu çok güzel ve harika bir oyun. Bu harika bir oyun olduğu için Rolling Skating Girls çok havalı. Bu beş yıldızı derecelendirmeliyim. Bu oyun çok havalı ama kıyafetler ya da danslar kilitli ama harika Bu uygulamayı paylaştığınız için teşekkür ederim, bunu 1 Nisan 2021'de yüklüyorum, bu oyunu seviyorum çünkü bu oyun çok havalı olduğu için her gün oynuyorum. Bunu her gün oynadığıma eminim❤❤♥♥
Bana göre kötü diyil ama Yükliye ben sildim Yani bana sıkıcı geldi
Roller Skating Girls Szerepjátékok drnz
Süper bir oyun vakada indirmeyen pişman olur çok guzel asla solmeme bu oyunu hep aradığım Bir Oyun hep böyle oyunlar isterdim ama bulamadım valaha Eklendi çok iyi Indirin kesin üste çıksın diye saliycam vhhvkckslszlckvkfkrkeisoskckvkfifgj mvmckskekfjfkdjdjfjfjjfuutrislsl AlskckfkekrividkiAkdjcfjghjfjc '(# (# * # * $ * / * "* smdjchfurufidisisidididuvuvuvhvuvjvkckdjdjrfufuffgnmmhggfdcvnhgfc
Bu oyunu seviyorum, sadece reklamlar, reklamlar sonsuza dek herkes için gerçekten büyük bir sorun, eğer bu oyun reklamları kaldırabilseydi, onu daha çok severdim ama insanlara karşı gelmen eğlenceli, yapmamana biraz üzüldüm' Kazanamadın ama mesele şu ki oyunu gerçekten sen yaptın eğlenceli ki onu giydirebilirsin yani karakterini kastediyorum ve adını sen seçiyorsun ama eğer haklıysam adını sadece bir kez değiştirebilirsin ama evet çok güzel ben veririm 4 yıldız, reklam olmasaydı 5 olurdu!
Çok iyi Değil yaa
Keşke oyun çevrimiçi olsaydı ama muhteşem!!!!!! Mabe, oyun diğer binaların kilidini açtığınız kesin bir lvl'ye sahip olabilir.
Oyun güzel ama keşke reklamsız kıyafet ve dans nesnesi o hedef noktam 2😉😉😉
Şimdiye kadar oynadığım en kötü oyun, tıkladığımda takılıyor, yaşın ne olduğunu tıkladım ve oynat düğmesine geri döndü, şimdiye kadarki en kötü oyun 😡😡 gerçekten nefret ediyorum ve daha başlamadım bile ve oyun hayatım boyunca oynadığım en kötü oyun zaten 😡😡😡😡😡 bu oyundan nefret ediyorum
Bilmiyorum
Çocuklar için gerçekten indirmeyin danslar güzelyo ama çoğu yer ve malzeme kullanılmı😤bu nedenle siliyorum nunla maçlarda böyle zaman harcayabiliyorum parayla oynayabilirsiniz!!! Bcjvhcjcufcucfcgjkkiuyrrwwasdghikhfdfggjiugfddfhjfcxc xx cvbnkloojgdscvbnmlkmbvvcdbhjwshhshhdgdgdgdgddgdgdgdgsggdgdgdgsgsgsggghhhhbnnnnjjjsjskskajsjsjjjjjjjjjjjjjnjjjjnjjjhhdhdhdhshsjsjsjkkkmnbbhhhjdsjdjdjdjdhdhdhsjjssjsjjuidsddhdhhsbsbbdbdbnzjjssjskksksskkskddjjdjdjekjjj
Tüm öğeler mevcut değil
İyi bir uygulama değil, gitmek istediğiniz yeri seçemezsiniz, ödemeniz gereken yerlerden bazıları
Çok harika tavsiye ederim herkese. Burada sorun yokkk Bu oyunlarda hiç sorun yok👁️🧿🤲
yüklemeyin tavsiye etmem paten kayma yerine bir şey istiyor boşu boşuna oyunlarımı sildim😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😾😾😾😾👩😾🖓🖓🖓🖓🖓🖓👎👎👎💔💩💩💩
Seviyorum 😍 Parasını ödesem de her şeyin kilidini açmalısın 😉😜😉 lütfen 🤠 Bunun için teşekkürler
Süper eğlenceli bir oyun 5-13 yaş ve üzeri bu oyunu sevebilir, gerçekten eğlenceli ve geliştiriciye şunu söylemeliyim ki, bu oyunu yaparken harika bir iş çıkarmışsınız. Umarım daha çok böyle oyunlar yaparsınız. tavsiye ederim.
Roller Skating Girls ایفای نقش rcbq
Bu oyun benim için kesinlikle 5 yıldızlı bir oyun. Kıyafetleri, hakrları ve tırnakları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Ve gerçekten kazanmayı seviyorsanız, yarışma sırasında birkaç arkadaşınızı kapabilirsiniz. Bu oyunu herkese tavsiye ederim. Ekler de var ama çok kısalar. Bazen reklam olduğunu bile unutuyorum. Bu oyunu seveceksiniz. Garanti veriyorum.
Gerçekten güzel bir oyun ama bazı şeyler var ki çocuklara kısa bluz giymek isteyebiliyor ama güzel bir oyun
Çok güzel oyunmuş 10 yaşımdan beri oynuyorum yani şimdi 20 yaşım var
Roller Skating Girls Igranje uloga twf